2021-02-08 07:48:30• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Ne szégyellje, hogy az idő múlásával egyes helyzetekről változik a véleménye

Napi horoszkóp február 8-ra 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19.

Kimagaslóan teljesíti munkahelyi feladatait, és izgatott, hogy felettesei méltányolják-e teljesítményét. Nyugodt lehet, a munkája valóban roppant jól sikerült. Kerülje a rosszindulatú pletykálkodást még akkor is, ha nem kedveli az illetőt, akiről a kollégák beszélgetnek!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ha van valamilyen peres ügye, az most kedvezően zárulhat, a banki ügyek intézésében is nagy előrelépést érhet el. A szívügyekben kevésbé szerencsés, feszültséget jeleznek a bolygók mára. Ha betegeskedik, ne vegye félvállról, amit az orvosa mond.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Végre befejezhet néhány olyan feladatot, ami már régóta nyomasztotta. Ettől persze nem lesz kevesebb a munkája, de új ügyekkel foglalkozhat, amelyek érdekesebbek.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Legyen nagyon óvatos a főnökével, mert kellemetlen vitába keveredhetnek, ami súlyos következményekkel járhat! Ha nem vár önre egy biztos másik állás, akkor legyen inkább kevésbé öntudatos.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A mai napon érdemesebb elkerülni a konfrontálódást. Minek is tűzne össze csip-csup ügyeken a kedvesével? Inkább próbáljon meg a jó dolgokra figyelni. Egy romantikus estét otthon is csaphatnak, főzzön valami finomat!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Hold a Bak jegyében jár. Nagyon feszült lehet, ami az emberi kapcsolataiban csapódik le, ma egyszerűen képtelen elengedni magát, kiszámíthatatlanná válik. Mond valamit és az ellenkezőjét csinálja, nem könnyű ma a környezetében lenni.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Minden gondolata a pénz, az anyagi biztonság körül forog, talán visszamondott egy lehetőséget. Fél, hogy rosszul döntött, de belevágni sem mert volna. Zavart kissé a gondolkodása, ezt a problémát jó lenne kibeszélni az önhöz közelálló barátaival.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Az elmúlt időszak egy kellemetlen pillanata jut eszébe, és ez mélyen bántja még ma is. Próbálja elfelejteni a múltat! Az orra önnek is előre mutat, arra kellene figyelnie, a jövő a fontos, már eleget tanult a hibákból!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Párkapcsolatában ma ismét nagyobb konfliktus várható, ennek oka, hogy tapintatlanul vagy türelmetlenül viselkedhet. Hallgassa meg a másikat, és legalább gondolkozzon el az érvein!


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Hold a Bak jegyébe lépett. Ma sokkal megnyerőbb és vonzóbb lehet, mint máskor. Használja ki ezt a pozitív kisugárzást, mert ma nagy hatással lehet azokra is, akik támogatóivá válhatnak a későbbiekben. A szerelem sem kerüli el, ha valóban hódítani akar.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A magánéletében lehetnek konfliktusok. Változásokra kényszerülhet. Ne szégyellje, hogy az idő múlásával egyes helyzetekről változik a véleménye. Ha elégedetlen sorsa alakulásával, vegye kézbe a gyeplőt és váltson irányt.


Halak: II. 19. - III. 20.

Kissé borúlátó és gyanakvó a mai napon. Ne hozzon most végleges lépéseket, mert izgatott állapotában meggondolatlan lépéseket tehet.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: